Om oss

Vi spesialiserer oss på å diagnostisere, vurdere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig.

Sekretær Chatrine Alnes

 

Thomas Agnes Maurice G Vanquickenborne

Doctor of Chiropractic, MNKF

Thomas er fra Belgia og har så langt et barn med sin samboer fra Averøya/Nordmøre og jobber som allmenkiropraktor-spesialfysioterapeut.

Han har flere års erfaring i akutte nakke- og ryggplager samt lang erfaring i migrene, hodepine og kjeveplager. Thomas graduerte fra Anglo-European College of Chiropractic i Storbritannia. 

I tillegg er han norsk statsautorisert fysioterapeut med mastergrad-utdanning fra universitet i Ghent (Belgia) i manuell terapi. Han vil derfor yte behandlingstjenester av høyeste faglig standard med henvisning og sykemeldingsrett.

Thomas jobber for tiden også deltids på sykehuset i den tverrfaglige ryggpoliklinikken i Helseforetaket Møre og Romsdal.

Thomas snakker flytende norsk samt nederlandsk/flamsk, fransk, italiensk og engelsk. 

Randi Thunem

MChiro, MNKF

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter.

Hun graduerte ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 4 år universitetsutdannelse pluss 1 år turnustjeneste.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. 

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall.

Randi har stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigtest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

 

 

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontakt oss 

Tlf. (+47) 70121008   

SMS (+47) 96625000

post@kiropraktorisentrum.no

Lihauggata 8, 6002 Ålesund 

 

Velkommen til oss!

Inngang er på gateplan.