Om oss

Vi ved Kiropraktorklinikken i Sentrum vi spesialiserer oss på å diagnostisere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  Vi har både Kiropraktor og Fysioterapeut på klinikken.

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig. 

 

“..Vårt mål er å lytte, forstå og hjelpe deg ut av en situasjon du ikke vil være i.
Deg som individ vil alltid være i sentrum ..”

 

RANDI THUNEM

MChiro, MNKF

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter.

Hun graduerte ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 4 år universitetsutdannelse pluss 1 år turnustjeneste.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. 

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall.

Randi har stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigtest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Randi. 
TLF/SMS 966 25 000 eller 
Ikke nøl - ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

 

 

 

THOMAS VANQUICKENBORNE

MSc, DC, MNKF

Thomas jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Han har flere års erfaring i muskel og skjelettplager, korsrygg-, hodepine, migrene, nakke-, svimmelhet-, skulder-, hofte-, ankel-, kne-, kjeve- og idrettsplager.

Han har har sin utdanning som kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i Storbritannia. I tillegg er han norsk statsautorisert fysioterapeut med mastergrad-utdanning fra Universitetet i Ghent (Belgia) i manuell terapi. Han vil derfor yte behandlingstjenester av høyeste faglig standard.

Han jobber med manuelle teknikker på ledd i lag med muskulatur og annet bløtvev samt rehabiliterende øvelser for raskere resultater. Thomas har stor interesse for alle idrett og spesiell interesse for gravide og barn.

Thomas konsulterer og behandler flytende både på norsk, engelsk, fransk, italiensk og samt sitt eget morsmål flamsk (nederlandsk).

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Thomas. 
TLF/SMS 966 25 000 eller  
Ikke nøl -  ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontakt oss

70 12 10 08 

Lihauggata 8 , 6002 Ålesund 

Velkommen til oss! Inngang er på gateplan.

Åpningstider 

Alle hverdager 08.00-16.00

 

Viktig info

Endring og avbestilling av timer må skje senest før kl 1200 dagen før via telefon til klinikken eller online. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette. Ikke møtte timer blir fakturert med egenandel og trygdeandel dersom vi ikke hører noe fra deg.