Om oss

Vi spesialiserer oss på å diagnostisere, vurdere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig.

 

 

Randi Thunem

MChiro MNKF

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter.

Hun graduerte ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 4 år universitetsutdannelse pluss 1 år turnustjeneste.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. 

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall.

Randi har stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigtest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

 

 

Thomas Vanquickenborne

MSc Chiro MNKF DC

Thomas jobber som allmenkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Han er spesialisert i skoliose med og uten benlengdeforskjell, alle type akutte og kroniske hodepine, kjeve plager, bekken- og hofte plager med tilsvarende effektiv behandling.

Han har mastergrad ved Anglo-European College of Chiropractic i Engeland. I  tillegg er han norsk autorisert spesialfysioterapeut med mastergrad og postgraduat i manuell terapi, begge fra Universitet i Ghent.

Han vil derfor yte både manuell behandling og hjemme øvelser av høyeste faglig standard med formål å forhindre tilbakefall. 

Thomas er en åpen glad person som har konsultasjoner mandag, onsdag og fredag og tar deg gjerne imot på norsk, nederlandsk, engelsk, fransk og italiensk. 

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontakt/Besøk

Lihauggata 8

6002 Ålesund 

Sentralbord: 70121008

SMS: 96625000

post@kiropraktorisentrum.no

 

Velkommen til oss, inngang er på gateplan

 

Telefontid

Mandag-fredag 0800-1600