Kiropraktor Thomas Agnes Maurice G. Vanquickenborne

DC  MNKF - Doctor of Chiropractic og Medlem Norsk Kiropraktorforening

Mob (+47) 96625000

Uteksaminert fra Anglo-European College of Chiropractic i Stor-Brittania i 2017 og jobber siden 2018 hos oss.

 
Thomas har tidligere deltids jobbet ved tverrfaglig ryggpoliklinikk i helse møre og romsdal i samarbeid med leger, fysioterapeuter, ortopediske kirurger, nevrokirurger, sosionom og psykolog-spesialist. Dette har gitt bred erfaring med både akutte og kroniske nakke og ryggpasienter.
 
I tillegg er han videre utdannet i det temperomandibular kjeve leddet, bla. bruxism/tanngnissing relatert til hodepine, migrene og nakkeplager i samarbeid med din tannlege, kjevekirurg, ortodontist og stomatolog ved behov.
 
Som bakgrunn har han en mastergrad i fysioterapi og rehabilitering samt en postgraduat i muskuloskeletal manuell terapi ved Universitet i Ghent i Belgia (2011). Med sin erfaring, spisskompetanse på flere fronter, stort klinisk mennesklig lidenskap står han klar for å hjelpe deg med dine plager og å forebygge dem framover.
 
Han har vært del av støtteapparat i sykling og rugbylag tidligere, brenner for landeveisykling og alpint. 

 

Til info: Vi vil gjerne informere om at kiropraktor Thomas er tilbake på klinikken og tilgjengelig for avtaler hver tirsdag og torsdag. Etter å ha gjennomgått en vellykket operasjon, ser han frem til å fortsette å gi dere den beste omsorgen. Ta gjerne kontakt for å avtale time eller for spørsmål.

Fast fravær mandag,onsdag,fredag i både partalls- og oddetallskuder.

 

 

 

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontakt oss

Lihauggata 8

6002 Ålesund 

Tlf (+47) 70121008

Mob (+47) 96625000

post@kiropraktorisentrum.no

 

Velkommen, inngangen er på gateplan