Om oss

Vi spesialiserer oss på å diagnostisere, vurdere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig.

 

 

Randi Thunem

MChiro MNKF

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter.

Hun graduerte ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 4 år universitetsutdannelse pluss 1 år turnustjeneste.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. 

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall.

Randi har stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigtest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

 

 

Thomas Vanquickenborne

MSc Chiro MNKF DC

Thomas har mastergrad ved Anglo-European College of Chiropractic i Engeland.

Utdanningen består av 5 år universitetsutdannelse pluss 1 år turnustjeneste.

I  tillegg er han autorisert fysioterapeut med mastergrad fra Universitet i Ghent (Belgia) og postgraduat i manuell terapi.

Han vil derfor yte fysikalsk behandling av høyeste faglig standard med integrering av rehabilitering.

Han har bred erfaring innen allmenkiropraktikk og er spesielt interessert i migrene, hodepine, kjeveplager, svimmelhet og krystallsyke. 

Thomas jobber også på sykehus på tverrfaglig ryggpoliklinikken i samarbeid med nevrologer, ortopeder og spesialfysioterapeuter.

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontakt oss 

Tlf. (+47) 70121008   

SMS (+47) 96625000

post@kiropraktorisentrum.no

Lihauggata 8, 6002 Ålesund 

 

Velkommen til oss

Inngang er på gateplan