Send oss en melding
* = nødvendig informasjon
captcha 

Om oss

Vi ved Kiropraktorklinikken i Sentrum vi spesialiserer oss på å diagnostisere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  Vi har både Kiropraktor og Fysioterapeut på klinikken.

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig. 

 

“..Vårt mål er å lytte, forstå og hjelpe deg ut av en situasjon du ikke vil være i.
Deg som individ vil alltid være i sentrum ..”

 

Av denne grunn tilbyr vi øyeblikkelig hjelp etter avtale (send RING/SMS 966 25 000)

         ÅPNINGSTIDER

Mandag - Torsdag:          07.45-17.30 
Fredag:                         07.45-15.00
Helg/Helligdager:      Etter avtale – Kontakt akuttvakt 966 25 000.

EGENANDELER

RANDI THUNEM BSc, MSc, DC (Kiropraktor)

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund samtidig som hun fullfører sin turnus. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter. Hun graduerete ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 5 år universitetsutdannelse hvorav det er 1 år turnustjeneste implementert i utdanningen.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. Hun fullfører nå også sin norske turnustjeneste ved Kiropraktorklinikken i Sentrum.

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall. I tillegg er Randi hovedansvarlig ved klinikken og en av kiropraktorene som tar i mot akuttpasienter.

Randi har spesielt interesse for barn og gravide. Men hun har også stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Randi. 
TLF/SMS 966 25 000 eller 
Ikke nøl - ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

 

 

MICHAEL PARHAM DARGOSHAYAN BSc, MSc, DC (Kiropraktor)

Michael P. Dargoshayan er en statsautorisert Kiropraktor med 5 års universitetsutdannelse fra Macquarie University og ett år turnus ved annerkjente Sunnfjord Medisinske Senter. Gjennom studiet har han også jobbet som anatomi- og fysiologilærer ved universitetet i Sydney.

Michael har tidligere jobbet ved Sunnfjord Medisinsk Senter hvor han var hovedansvarlig kiropraktor for akuttvakt og er for tiden daglig leder ved Ålesund Kiropraktor avd.,

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund

THOMAS A. VANQUICKENBORNE BSc, MSc, DC (Kiropraktor / Fysioterapeut)

Kiropraktor og fysioterapeut Thomas har sin utdanning fra Anglo-European College of Chiropractic i Storbritannia. I tillegg er han norsk statsautorisert Fysioterapeut med mastergrad-utdanning fra Gent/Belgia i manuell terapi. Han vil derfor yte behandlingstjenester av høyeste faglig standard med henvisning og sykemeldingsrett.

Han har flere års erfaring i akutt og langvarig korsrygg-, skulder-, hofte-, ankel-, kne-, kjeve-, hodepine- 
Hans fokusomeråder er akutt og langvarig muskel og skjelettplager, korsrygg-, hodepine/migrene, nakke-, svimmelhet-, skulder-, hofte-, ankel-, kne-, kjeve- og idrettsplager. Han var også en av hovedansvarlige kiropraktorer for pasienter henvist fra legevakt. Han jobber med manuelle teknikker på ledd i lag med muskulatur og annet bløtvev samt rehabiliterende øvelser for raskere resultater. Han er også trent og riktig opplært i bruk av ortopedisk trykkbølgebehandling (ESWT).

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Thomas. 
TLF/SMS 966 25 000 eller  
Ikke nøl -  ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontaktinformasjon

Lihauggata 8 , 6002 Ålesund

+47 70 12 10 08

Send oss en mail

Åpningstider

Man-Fre: 07.30 – 16.45

Lør: 08.15 – 14.15 (Akuttvakt)

Søn: 0915 – 14.15 (Akuttvakt) 

Helligdager: (Akuttvakt)

Akuttvakt Kiropraktor
+47 966 25 000
(SMS / TLF)

Viktig info

Endring og avbestilling av timer må skje 24 timer før via telefon til klinikken. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette. Ikke møtte timer blir fakturert dersom vi ikke hører noe fra deg senest innen 24 timer før timen din. Velkommen til oss! Inngang er på gateplan.