Send oss en melding
* = nødvendig informasjon
captcha 

Om oss

Vi ved Kiropraktorklinikken i Sentrum vi spesialiserer oss på å diagnostisere, behandle og forebygge muskel- og skjelettskader. Vi har god spisskompetanse og høy faglig standard på svimmelhet-, muskel-, nerve- og skjelettplager.  Vi har både Kiropraktor og Fysioterapeut på klinikken.

Ved mange tilfeller sender vi informasjon i form av epikriser eller informasjon vedrørende bildediagnostikk til fastlegen din når dette anses som hensiktsmessig. Klinikken har derfor et godt renommé og samarbeider med lokale helsepersonell for å effektivt hjelpe deg ut av smerte og ubehag raskest mulig. 

 

“..Vårt mål er å lytte, forstå og hjelpe deg ut av en situasjon du ikke vil være i.
Deg som individ vil alltid være i sentrum ..”

 

RANDI THUNEM BSc, MSc, DC (Kiropraktor)

Randi jobber som allmennkiropraktor ved kiropraktorklinikken i Ålesund samtidig som hun fullfører sin turnus. Hun har god erfaring med akutte plager, migrene-, hodepine-, nakke-, rygg, skulder-, arm- og bensmerter. Hun graduerete ved Welsh Institute of Chiropractic og vil derfor yte behandlingstjenester av høy faglig standard. 
Utdanningen består av 5 år universitetsutdannelse hvorav det er 1 år turnustjeneste implementert i utdanningen.  Denne type utdanning kvalitetssikrer din utredning. Hun fullfører nå også sin norske turnustjeneste ved Kiropraktorklinikken i Sentrum.

Randi bruker manuelle teknikker som går ut over ledd, muskler og bindevev. Hun er også dyktig til å følge opp pasient med hjemmeøvelser samt råd som kan forhindre tilbakefall. I tillegg er Randi hovedansvarlig ved klinikken og en av kiropraktorene som tar i mot akuttpasienter.

Randi har spesielt interesse for barn og gravide. Men hun har også stor interesse for idrett og aktivitet. Viktigest av alt er hun opptatt av rehabilitering som vil forhindre tilbakefall.

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Randi. 
TLF/SMS 966 25 000 eller 
Ikke nøl - ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

 

 

 

THOMAS A. VANQUICKENBORNE BSc, MSc, DC (Kiropraktor-Fysioterapeut)

Kiropraktor og fysioterapeut Thomas har sin utdanning fra Anglo-European College of Chiropractic i Storbritannia. I tillegg er han norsk statsautorisert Fysioterapeut med mastergrad-utdanning fra Gent/Belgia i manuell terapi. Han vil derfor yte behandlingstjenester av høyeste faglig standard med henvisning og sykemeldingsrett.

Han har flere års erfaring i akutt og langvarig korsrygg-, skulder-, hofte-, ankel-, kne-, kjeve-, hodepine- 
Hans fokusomeråder er akutt og langvarig muskel og skjelettplager, korsrygg-, hodepine/migrene, nakke-, svimmelhet-, skulder-, hofte-, ankel-, kne-, kjeve- og idrettsplager. Han var også en av hovedansvarlige kiropraktorer for pasienter henvist fra legevakt. Han jobber med manuelle teknikker på ledd i lag med muskulatur og annet bløtvev samt rehabiliterende øvelser for raskere resultater. Han er også trent og riktig opplært i bruk av ortopedisk trykkbølgebehandling (ESWT).

Kontakt oss dersom du trenger hjelp fra Thomas. 
TLF/SMS 966 25 000 eller  
Ikke nøl -  ta kontakt om du har spørsmål. 
Kontakt vår Kiropraktor i Ålesund.

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

Kontaktinformasjon

Lihauggata 8 , 6002 Ålesund 

+47 70 12 10 08 

 

Velkommen til oss! Inngang er på gateplan.

Telefontid 

Alle hverdager fra kl. 0730 til 1700

Åpningstider 

Mandag: 0800-1700 

Tirsdag-Onsdag-Torsdag: 0800-1600 

Fredag: 0800-1500 

Lørdag-Søndag: stengt 

Viktig info

Endring og avbestilling av timer må skje senest før kl 1200 dagen før via telefon til klinikken eller online. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette. Ikke møtte timer blir fakturert med egenandel og trygdeandel dersom vi ikke hører noe fra deg.