Send oss en melding
* = nødvendig informasjon
captcha 

Blogg

Hvor kan trykkbølgebehandling brukes?

Publisert 25.12.18

Trykkbølgebehandling
Trykkbølgebehandling kan brukes ved kronisk senebetennelse, kronisk overbelastning, forkalkninger i muskler/ledd, tendinopatier, entesopatier og kalsifiserte sener. Den brukes også ved kronisk muskelsmerter som ikke viser tegn til å gi seg. Definisjoner av dette er forklart i artikkelen nedenfor.

Entesiopatier skiller seg fra tendinopatier fordi det ikke skyldes degenerativ forandring i vev, men heller grunnet akutt eller kronisk belastning ved overgangen fra sene til senefestet.

Tendinopati – degenerative forandringer i senevev. Ofte også kjent som belastningsskader langs hele eller deler av senen. Det brukes ulike begreper for å beskrive belastningsskader av sener: tendinitt, tendosynovitt og tendinose. Mesteparten styrer vekk fra betegnelsen «tendinitt». Dette er fordi det ikke er snakk om en betennelsestilstand, men en ikke-inflammatorisk degenerasjon av senevevet, med endret fiberorganisering, redusert celleantall, stavis nekrose”.

Kommentarer

  Load more

  Helseforsikring

  Du kan benytte din helseforsikring ved vår klinikk.

  Kontaktinformasjon

  Lihauggata 8 , 6002 Ålesund 

  +47 70 12 10 08 

  post@kiropraktorisentrum.no

   

  Velkommen til oss! Inngang er på gateplan.

  Telefontid 

  Alle hverdager fra kl. 0730 til 1700

  Åpningstider 

  Mandag: 0800-1700 

  Tirsdag-Onsdag-Torsdag: 0800-1600 

  Fredag: 0800-1500 

  Lørdag-Søndag: stengt 

  Viktig info

  Endring og avbestilling av timer må skje senest før kl 1200 dagen før via telefon til klinikken eller online. Benytt derfor ikke kontaktskjemaet til dette. Ikke møtte timer blir fakturert med egenandel og trygdeandel dersom vi ikke hører noe fra deg.